Fogápolás 50 év felett. Az idő sok mindenre orvosság lehet, erre utal többek között „az idő minden sebet begyógyít” mondás. Ám az idő múlása sajnos nemcsak gyógyít, de rombolhat is. Ám azt viszont jelenti, hogy ötven év felett érdemes egy kicsit jobban odafigyelni magunkra és testi-lelki egészségi állapotunkra. Így többek között a fogápolás ötven év felett is nagyobb – másfajta – törődést igényel.
Olvass tovább
Szájápolás dohányosoknak Nemcsak a fehér, de az egészséges fogakért is A dohányzás káros az egészségünkre, ezzel napjainkra már mindenki tisztában van. Az erős dohányosoknak előbb-utóbb a külsejükön is megmutatkoznak káros szenvedélyük kellemetlen jelei – így például fogaik idővel megsárgulnak.
Olvass tovább
A fogkefe fertőtlenítése: szükséges-e? ...ha igen, mikor és hogyan? A fogkefe segít, hogy fogaink tiszták, lepedékmentesek, szájüregünk pedig kórokozó baktériumoktól mentesek legyenek. Ám a fogkefe – ha nem megfelelő állapotú – akár kárt is okozhat nekünk.
Olvass tovább
A fogkefe anyaga: számít-e, hogy miből készül? Léteznek különböző fogkefefajták is: van manuális fogkefe és elektronikus fogkefe; van fogkefe kicsiknek és nagyoknak; és különböző fogkefék speciális célokra. Fogkefét lehet választani a színe alapján, ára alapján – és természetesen lehet a kiválasztás alapja a fogkefe anyaga is. Manapság a legtöbb fogkefe anyaga műanyag, de léteznek különleges anyagú fogkefék is.
Olvass tovább
Szájápolás kismamáknak Cáfoljuk meg, hogy a terhesség 1 fog elvesztésével jár! Ha valaki kismama lesz, az teljesen megváltoztatja az életét, és ez az egészségére is hatással van. A kismamák jó egészsége nemcsak saját, hanem születendő gyermekük miatt is kiemelten lényeges.
Olvass tovább
Megjelenítés 1 - 5 / 19 (1 Oldalak)