Szájápolás kismamáknak Cáfoljuk meg, hogy a terhesség 1 fog elvesztésével jár! Ha valaki kismama lesz, az teljesen megváltoztatja az életét, és ez az egészségére is hatással van. A kismamák jó egészsége nemcsak saját, hanem születendő gyermekük miatt is kiemelten lényeges.
Olvass tovább
Szájápolás foghúzás után: a kulcs a gyengéd tisztítás. A foghúzást manapság már csak a legvégső esetben alkalmazzák a fogorvosok: amikor a fog már menthetetlen. A foghúzás fájdalma és kockázatai a mai modern eszközök segítségével minimálisra csökkenthetőek. Ám a kihúzott fog helyén egy nyílt seb alakul ki, melynek idő kell a teljes begyógyulásra
Olvass tovább
Melyik a legjobb fogkefe? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a legjobb fogkefe? Egyáltalán létezik-e AZ EGYETLEN, IGAZI, LEGJOBB fogkefe? Vagy csak van sokféle jó fogkefe – melyek közül nekünk kell kiválasztani, hogy végül melyik lesz számunkra a legjobb fogkefe?
Olvass tovább
4+3 és még 2 extra tipp a kellemetlen lehelet ellen Az ápolt megjelenés nem csak a látható külsőségekre vonatkozhat. Például, ha számít nekünk, hogy milyen véleménnyel van rólunk a külvilág, akkor a szájunkból áradó kellemetlen leheletre, szájszagunkra is figyelmet fordítunk.
Olvass tovább